UROS LIVE -areenalle on helppo tulla kaikkialta

Keskellä kaupunkia, liikenteen solmukohdassa

UROS LIVE -areenalle on helppo tulla kaikkialta

Kaupungin ydinkeskustaan rakennettava elämyskeskus on harvinaisuus koko Euroopassa. Vastaavia areenoita on maailman mittakaavassakin vain muutamia.

UROS LIVE kohoaa ainutlaatuiselle paikalle vilkkaasti liikennöidyn junaradan päälle, aivan kasvavan ja kehittyvän kaupungin ytimeen. Sijainti on keskeinen paitsi Tampereen myös koko Suomen mittakaavassa: peräti 3,7 miljoonaa suomalaista asuu kahden tunnin etäisyydellä uuden areenan tapahtumista.

UROS LIVE -areenalle on helppo tulla kaikista ilmansuunnista, kaikilla liikennevälineillä ja myös kävellen! Sujuvan liikkumisen ja tulevaisuuden digitaalisten palvelujen ansiosta areenalle saapuminen ja sieltä poistuminen ovat miellyttävä osa elämystä.

Tapahtumalippuihin on suunnitelmissa sisällyttää alueen julkisen liikenteen käyttö, sillä vuonna 2021 valmistuva Tampereen raitiovaunulinja liikennöi aivan areenan tuntumaan ja juna-asemalta noustaan suoraan areenalle hissillä tai liukuportaita pitkin. Omalla autolla saapuville on tarjolla alueen ympäröivä laaja pysäköintiverkosto sekä alueen alle sijoitettavat pysäköintitilat. UROS LIVE -areenalla myös tapahtumajärjestäjien logistiikka tapahtuu tehokkaasti ja mukavasti suojaisissa sisätiloissa.