Palvelut

Vuoden jokaisena päivänä

UROS LIVE -areenalta löydät kattavan valikoiman erilaisia palveluita, jotka kruunaavat onnistuneen tapahtumakokemuksen. Tarjoamme elämysten oheen kattavat ja monipuoliset ravintolaelämykset, laadukkaat majoituspalvelut kokoustiloineen ja saunoineen sekä aitioita yksityis- ja yrityskäyttöön. UROS LIVE -areena on kaupunkilaisten olohuone, joka on täynnä elämää vuoden jokaisena päivänä. Areenan ravintolat ja muut palvelut palvelevat asiakkaita aina myös tapahtumien ulkopuolella.

Ruoka ja juoma

UROS LIVE -areenan ravintolat tarjoavat ruoka- ja juomaelämyksiä jokaiseen makuun! Areenan ravintolatarjonnasta löydät yhteensä 22 eri ravintolaa, joiden tarjoilemista herkuista voit nauttia niin areenan tapahtumien aikana kuin muinakin päivinä.

Areenan ravintoloiden lisäksi Lapland Hotels Arenan yhteyteen avattava ravintola tarjoaa hotelliasiakkaille pohjoisen ruokaideologiaa, tuoden tapahtumien keskiöön suuresti arvostettua tunnelmaa. Ilo ja kunnioitus pohjoisen ruokaa kohtaan levittäytyy keittiöstä aina hotellin ravintolasaliin, baariin ja loungen puolelle.

Lue lisää

Majoitus

Miksi et jäisi yöksi? UROS LIVE -areenalla on tarjolla maailmanluokan majoituspalvelut, joista vastaa Lapland Hotels Arena. Hotellissa on kaiken kaikkiaan 273 hotellihuonetta, joista 70 on oma sauna ja 15 huoneessa on oma aitioparveke. Hotellin yhteydessä toimii myös oma ravintola, baari, kokous- ja juhlamaailma, kattoterassi sekä saunamaailma. Sisustukseltaan ja tyyliltään Lapland Hotels Arena pohjautuu pohjoisen rikkaaseen ja vaihtelevaan luontoon sekä ikivanhojen tarinoiden mystiikkaan.

Hotellin yhteydessä toimii kokous- ja juhlamaailma Lumoamo, jonka neljä erillistä kokoustilaa palvelevat sellaisinaan ja ovat lisäksi yhdistettävissä kaikkiaan jopa 340 hengen juhlatilaksi.

Aitiot

UROS LIVE -areenan aitiot sijaitsevat areenalla pääkatsomotason yläpuolella. Areenalla on kaiken kaikkiaan 52 aitiota, joista 46 kappaletta on vuokrattu pitkäaikaisilla sopimuksilla ja ne ovat suunniteltu 15–18 hengelle. Lisäksi areenalla on kuusi suurempaa 40 hengen ryhmäaitiota, joita areena vuokraa tapahtumakohtaisesti.

Lue lisää