Elämysten eturiviin

Elämysten eturiviin

Suomi saa uuden sukupolven elämysareenan

Tampereen Kannelle loppuvuodesta 2021 valmistuva uusi areena on maailmanluokan elämyskeskus, joka vie Suomen tapahtumabisneksen kokonaan uudelle aikakaudelle. UROS LIVE on uuden sukupolven areena ja ensimmäinen tämän kokoluokan areenahanke Euroopassa yli kymmeneen vuoteen.

UROS LIVE -areenalla arvioidaan vierailevan vuosittain yli 1 000 000 ihmistä ja siellä järjestetään yli 120 tapahtumaa. Moderni, lähes 50 000 m2 laajuinen areena muuntuu hetkessä kotoisasta jääkiekkohallista jopa 15 000 katsojapaikkaa tarjoavaksi konserttinäyttämöksi tai tuhansia vieraita palvelevaksi kongressikeskukseksi.

UROS LIVE tarjoaa kilpailukykyiset puitteet kansainvälisten tähtiartistien sekä suurten urheilu- ja viihdetapahtumien vaatimille megatuotannoille. Urheilu-, viihde- ja kongressitarjonnasta vastaavat Suomen johtavat toimijat.

Kansainvälisesti arvostetun arkkitehdin Daniel Libeskindin suunnittelema kokonaisuus sekä viimeistelty palvelumuotoilu tekevät vaikutuksen vaativimpaankin areenavieraaseen. Suunnitelmissa ja ratkaisuissa otetaan huomioon kestävän kehityksen tavoitteet.

Asumisen, vapaa-ajan ja liike-elämän uudella tavalla yhdistävä Tampereen Kansi on kaupunkilaisten ja matkailijoiden oma mutkaton olohuone, missä viihdytään koko päivän. UROS LIVE ravintoloineen palvelee läpi vuoden, ja sen eri tilat ovat käytössä myös tapahtumien ulkopuolella.