Maailmanluokan tapahtuma-areena

Maailmanluokan tapahtuma-areena

Puitteet kaikenkokoisille elämyksille

Suomen tuleva ykkösareena UROS LIVE tarjoaa huikeat puitteet maailmanluokan konserteille, konferensseille, show-tapahtumille ja messuille. Hotelli, kasino ja areena kattavine palveluineen muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka palvelee joustavasti erilaisia tapahtumajärjestäjiä.

Modernit, muuntojoustavat tilat taipuvat ketterästi erilaisten ja kaiken kokoisten tapahtumien näyttämöksi. Konserteissa UROS LIVE -areenan kapasiteetti kasvaa jopa 15 000 katsojaan. Tarvittaessa areena voidaan katkaista puolivälistä kahdeksi erilliseksi auditorioksi. Myös yläkatsomoita voidaan helposti avata ja sulkea moottoroidun verhojärjestelmän avulla tapahtuman yleisömäärän mukaan. Sektoreittain täytettävä katsomo näyttää aina täydeltä ja siistiltä, ja toimii tapahtumajärjestäjän kannalta kustannustehokkaasti.

UROS LIVE tarjoaa myös Suomen suurimman, jopa 3500 yleisöpaikkaa käsittävän, katsomoiden ympäröimän permantoalueen. Tämän mahdollistavat modernit teleskooppikatsomot, jotka voidaan työntää kasaan. Esimerkiksi konserteissa lava voidaan sijoittaa kiinni takaseinään ja alakatsomot muodostavat hevosenkengän sen ympärille. Kun kaikki alakatsomot siirretään sivuun, valtaisa permanto muuntuu vaikka kesäfestarialueeksi!