Avoimet työpaikat elämysten eturivissä

Kansainvälistä tunnelmaa sykkivä UROS LIVE -areena avaa elämysten uuden aikakauden joulukuussa 2021. Tällä sivulla näet UROS LIVE -areenan ekosysteemin tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat.

UROS LIVE -areenan ekosysteemin avoinna olevat tehtävät

Lapland Hotels Arena

Hotellipäällikkö

Lapland Hotels etsii nyt hotellipäällikköä Lapland Hotels Arenalle, joka hengittää areenan tapahtumia, sykettä ja moderniutta. Haluatko olla mukana tuomassa uudenlaista hotellikokemusta Tampereelle?

Tutustu ja hae

Lapland Hotels Arena

Keittiöpäällikkö

Inspiroidutko Lapin ainutlaatuisista raaka-aineista? Haluaisitko olla mukana tarjoamassa Lapland Hotels Arenan vieraille Lapin rauhaa, mystiikkaa ja makuelämyksiä keskellä Tampereen sykettä? Lapland Hotels Arenalle haetaan nyt keittiöpäällikköä, jolla on sielu Lapissa ja kyky luotsata tiimiään loihtimaan upeita pohjoisen makuelämyksiä.

Tutustu ja hae

Lapland Hotels Arena

Ravintolapäällikkö

Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle ja ymmärrätkö aidon ja lämminhenkisen palvelun merkityksen? Lapland Hotels etsii pohjoisen sielun omaavaa ravintolapäällikköä vastaamaan ainutlaatuisesta ravintolakokonaisuudesta Lapland Hotels Arenalle Tampereelle. Täytä hakemus ja jätä oma jälkesi Lapin tuntureilta alkusanat saaneeseen tarinaan.

Tutustu ja hae

Lapland Hotels Arena

Apulaisravintolapäällikkö

Sinustako Lapland Hotels Arenan apulaisravintolapäällikkö? Lapland Hotels Arena tarjoaa innostavan työympäristön areenan tapahtumien keskiössä.

Tutustu ja hae

Lapland Hotels Arena

Keittiömestari

Oletko sinä Lapland Hotels Arenan uusi keittiömestari? Lapland Hotels Arenan ravintola tulee ammentamaan paljon Lapland Hotelsin vahvuuksista; tulella kokkaamisen taito, puhtaimmat Lapin raaka-aineet ja uudenlaisten tulevaisuuden klassikoiden luominen. Haluatko olla mukana keittiömestarina tarjoamassa vieraille mystiikkaa ja elämyksiä keskellä upeaa uutta UROS LIVE -areenaa?

Tutustu ja hae

Lippupiste (Tampere)

Palveluneuvojia

Lippupiste etsii monikanavaisen asiakaspalvelun pariin PALVELUNEUVOJIA. Pääset työskentelemään Tampereelle Lippupisteen uusiin toimitiloihin UROS LIVE -areenan yhteyteen.

Palveluneuvoja työskentelee lipunmyynti- ja varauspalvelujärjestelmien kanssa. Päivittäinen työ koostuu lipputilausten käsittelystä, asiakastiedustelujen hoitamisesta, erilaisten ongelmatilanteiden ratkomisesta sekä ovimyyntitehtävistä kumppaneiden tapahtumissa. Työskentely tapahtuu suurelta osin puhelimitse ja sähköpostitse.

Hae Lippupisteelle huippuporukkaan tapahtuma-alan keskiöön!

Tutustu ja hae

NoHo Partners

Banquet and Conference Manager

Haemme UROS LIVE -areenalle banketti ja konferenssijärjestämisen ammattilaista osaksi esimiestiimiämme. Työssäsi olet ravintolapalvelujen myyntiorganisaation asiantuntija ja pystyt itsenäisesti tuottamaan kannattavaa liikevaihtoa sekä pitämään henkilöstön
tyytyväisyyden korkeana.

Banquet ja Conference Managerina suunnittelet ja johdat erilaisia tapahtumia ja vastaat niiden kannattavasta ja arvojemme mukaisesta toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu päivittäisellä tasolla kommunikointi asiakkaiden kanssa sekä tapahtumien suunnittelu ja toteutus. Vastuullasi on lisäksi salihenkilökunnan johtaminen, kouluttaminen sekä kokonaisvaltainen työhyvinvointi.

Tutustu ja hae

NoHo Partners

Operative Manager Events & A la Carte

Haemme UROS LIVE -areenalle operatiivista päällikköä johtamaan tapahtumien, tilausravintoloiden ja a la carten toimintaa. Työtehtävissäsi toimit ravintolapäälliköiden suorana esimiehenä ja vastaat ravintoloiden tuloksellisuudesta, asiakastyytyväisyydestä sekä laatumielikuvasta. Markkinointihenkisyys ja jano lisämyynnin tekemiseen tulee sinulla selkärangasta. Toimit päätöksiä tekevässä ydinryhmässä ja nostat luontaisesti esille uusia ja innovatiivisia ajatuksia liiketoiminnan kehittämisestä. Vastuullasi on lisäksi salihenkilökunnan johtaminen, kouluttaminen sekä kokonaisvaltainen työhyvinvointi.

Tutustu ja hae

NoHo Partners

Operative Manager Street Food & Beverage

Haemme UROS LIVE -areenalle operatiivista päällikköä johtamaan Street Food ruokapalvelujen sekä juomaravintoloiden toimintaa. Työtehtävissäsi toimit ravintolapäälliköiden suorana esimiehenä ja vastaat ravintoloiden tuloksellisuudesta, asiakastyytyväisyydestä sekä laatumielikuvasta. Markkinointihenkisyys ja jano lisämyynnin rakentamiseen tulee sinulla selkärangasta. Toimit päätöksiä tekevässä ydinryhmässä ja nostat luontaisesti esille uusia ja innovatiivisia ajatuksia liiketoiminnan kehittämisestä. Vastuullasi on lisäksi salihenkilökunnan johtaminen, kouluttaminen sekä kokonaisvaltainen työhyvinvointi.

Tutustu ja hae

NoHo Partners

Host Manager

Haemme UROS LIVE -areenalle tulosvastuullista päällikköä johtamaan aitiopalvelujen toimintaa. Työtehtävissäsi toimit hosting- palvelujen suorana esimiehenä ja vastaat aitiopalvelujen tuloksellisuudesta, asiakastyytyväisyydestä sekä laatumielikuvasta. Huolehdit aktiivisesta asiakasviestinnästä ja asiakasyhteydenpidosta. Markkinointihenkisyys ja jano lisämyynnin rakentamiseen tulee sinulla selkärangasta. Toimit päätöksiä tekevässä ydinryhmässä ja nostat luontaisesti esille uusia ja innovatiivisia ajatuksia liiketoiminnan kehittämisestä. Vastuullasi on aitiotason henkilökunnan rekrytointi ja työvuorosuunnittelu sekä henkilökunnan johtaminen, kouluttaminen sekä kokonaisvaltainen työhyvinvointi.

Tutustu ja hae

NoHo Partners

Operative Food Service Manager

Haemme UROS LIVE -areenalle keittiöpäällikköä johtamaan kaikkien ravintoloidemme ruokapalveluja. Keittiöpäällikkönä suunnittelet ja johdat keittiöiden prosesseja ja vastaat niiden kannattavasta ja arvojemme mukaisesta toiminnasta. Tehtäviisi kuuluu päivittäisellä tasolla ruokatarvikkeiden hankinta ja kilpailutus, kustannus- ja kannattavuuslaskenta, varastointityökalujen hallinta sekä henkilökunnan johtaminen ja valmentaminen.

Tutustu ja hae

NoHo Partners

Street Food Kitchen Manager

Haemme UROS LIVE -areenalle keittiöpäällikköä johtamaan Street Food ravintoloidemme ruokapalveluja. Keittiöpäällikkönä suunnittelet ja johdat Street Food keittiöiden prosesseja ja vastaat niiden kannattavasta ja arvojemme mukaisesta toiminnasta. Tehtäviisi kuuluu Street Food ruokakonseptien jatkuva kehitys ja innovointi, kustannus- ja kannattavuuslaskenta sekä henkilökunnan johtaminen ja valmentaminen.

Tutustu ja hae