UROS LIVE -areenan taustalla vahva verkosto

Maailmanluokan hanke syntyy yhteistyössä

Aktiivinen ja vahva yhteistyöverkosto luo vakaan pohjan maailmanluokan mittakaavan areenahankkeen toteutukselle ja operoinnille. Noin 100 miljoonan euron jättihankkeen toteuttaa kasvava joukko palveluiden, urheilun, viihteen, liike-elämän ja rakentamisen osaajia.

UROS LIVE -areenan päätoimijat ovat Tampereen kaupunki, SRV sekä hankkeen sijoittajat OP, LähiTapiola ja Ilmarinen, jotka yhdessä muodostavat areenakonsortion; KOY Tampereen Monitoimiareenan.

SRV on areenan päätoteuttaja, joka suunnittelee, kehittää, rakentaa ja toteuttaa hankkeen.

Tampereen kaupunki on hankkeen mahdollistaja, joka jalostaa maata, luovuttaa tontteja, vuokraa maata sekä toimii areenakonsortion osapuolena.

Studio Daniel Libeskind vastaa koko Tampereen Kansi -alueen designista ja kaupunkikuvaa koskevasta suunnittelusta. Hankkeen kehittäminen perustuu yhdysvaltalaisen arkkitehdin Daniel Libeskindin alkuperäisiin suunnitelmiin ja Libeskind on hankkeessa mukana myös konsulttina.

Aihio Arkkitehdit Oy vastaa hankkeen arkkitehti- ja kaupunkikuvaa koskevasta suunnittelusta ja toimii hankkeen pääsuunnittelijana.

Ramboll ja HHSportsbase vastaavat hankkeen rakenne-, pohja- ja talotekniikkasuunnittelusta sekä elämysareenan suunnittelusta yhdessä Aihio Arkkitehdit Oy:n kanssa.

Starsquad Oy vastaa elämysareenan kehittämisestä, toiminnallisesta ja kaupallisesta konseptisuunnittelusta, areenan kumppanineuvotteluista ja käyttäjämarkkinoinnista sekä avustaa areenan operoinnin järjestämisessä, käytön ja ylläpidon organisoinnissa ja käytön aloituksessa.